Skip to main content

Renungan dalam Lagu [Westlife - Mandy]

I remember all my life, raining down as cold as ice.. shadows of a man, a face through a window, crying in the night, the night goes into morning, just another day.. happy people pass my way.. looking in their eyes, I see a memory, I never realized how happy you made me..
Oh Mandy, when you came and you gave without taking but I sent you away, oh Mandy..
And you kissed me and stopped me from shaking..
And I need you today, oh Mandy..
I'm standing on the edge of time,I walked away when love was mine..caught up in a world of uphill climbing, the tears are on my mind and nothing is rhyming..
Oh Mandy, when you came and you gave without taking but I sent you away, oh Mandy..
And you kissed me and stopped me from shaking..
And I need you today, oh Mandy..
Yesterday is a dream, now I face the morning
Crying on the breeze, the pain is calling
Oh Mandy..
Won't you listen to what I've got to say?
Oh Mandy, don't you let me to throw it all away
Oh Mandy won't you listen to what I've got to say?
And I need you today oh Mandy...
I suddenly writing a song lyric again.. I listened to this song, then I remembered about a K-drama I just watched lately, titled Nice Guy. I won't talk about drama review, but the essential of the story that really describes this Westlife's song..
That once in your life you'll meet a great chance, something really precious to you, but you don't think it's worth enough. You'll just pass away that chance, let go that precious thing, and one day, you'll regret it. Then, maybe you'll think, if only you could turn back time..
Well, that's life. It doesn't give you a second chance. There is NO second chance, but a new beginning to not redo your mistakes. Be thankful for what you have today. Don't be too greedy, to get what's better or think there's something better out there. There's nothing perfect, there will always a better thing if you think there is. Be thankful, hold on your precious things tightly, don't ever let them go or you'll regret later.
Good night
Xoxo

Comments

Popular posts from this blog

My Night Skincare Routine Series 3 - L'oreal White Perfect

Assalamualaikum..
Yeaaah, finally we come to the last step of my skincare routine before bed :3 Oya, saya nulis serial ini murni saya sharing produk yang fine-fine aja di kulit saya sejauh ini dan emang saya merasa kulit jadi lebih bersih dan cerah aja. Jadi mungkin bisa jadi referensi teman-teman yang lagi cari-cari skincare sebelum tidur^^ Hehehe
Oke, cukup sudah prolog nya yaa.. Saya mulai review night cream yang saya pakai, yaitu L'oreal White Perfect. Sebelum ini, night cream yang pernah saya pakai hanya night cream racikan dokter kulit saya kalau kulit saya sedang bermasalah. Kalau lagi oke sih, saya ga pakai night cream. Dulu pernah saya coba Elicina, snail cream gitu, sebagai night cream saya. Tapi saya rasa itu terlalu 'thick' teksturnya, jadi kerasa ga nyaman aja gituu, bikin males pakai. Hehe

Lalu suatu hari saya ke konter L'oreal barengan beli Pre-essence itu, saya beli night cream ini. Lagi diskon kan ceritanya. Dan saya pikir, saya pake serum, pre-essenc…

Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask Review

Assalamualaikum... Hai haii, I'm coming again with another review^^ Kali ini yang mau saya bahas adalah masker Innisfree yang kayaknya heits bingits, Jeju Volcanic Pore Clay Mask. Bahkan yang baru ada yang judulnya Super Volcanic Pore Clay, tapi saya baca review beauty blogger lainnya itu lebih buat yang super oily skin. Saya ga super oily jadi ga pake yang super volcanic deh.. Oya, dulu sempet yang happening itu masker ini tapi yang tipe hard. Saya sendiri belum pernah coba dulu yang hard, tapi katanyaa bikin jerawat cepet kempes. Jadi apakah yang soft ini juga hebring buat jerawat? So, check it out^^
 This Jeju volcanic scoria clay mask intensively adsorbs sebum and clarifies skin pores.
About Jeju volcanic scoria This pure and rare ingredient, formulated from solidified lava caused by volcanic eruptions in Jeju island, adsorbs impurities and sebum that are deeply embedded within skin pores.
Directions: After cleansing and refining skin with toner, gently smooth over entire fac…

Make Over Perfect Cover Creamy Foundation Review & Masami Shouko Puff (Short Review)

Assalamualaikum.. Hellooo, ga bosen-bosen kan sama review saya? Mangaaap, belakangan yang saya post di blog review-review meluluu.. Yang saya lihat belakangan ini ya cuma kosmetik ini, ga ada kejadian atau cerita aneh bin ajaib yang asik ditulis.. Jadi, maklumi yaa.. Tunggu tanggal mainnya, akan ada DIY Project, yang entah gagal atau berhasil bakal teteup saya post di sini. Sekarang masih processing, so please be prepared yaaa..  *spoiler*
Sebenernya saya udah lama ngincer brand Make Over, tapi baru kali ini ada kesempatan nyobain. Karena kebetulan foundie saya udah habis lagii, jadilah yang saya coba adalah foundationnya. Sebelumnya foundation yang pernah saya pakai adalah Wardah yang luminous liquid sama NYX HD Studio, dimana mereka semua liquid dan coveragenya medium. Udah bagus sih, cocok buat sehari-hari. Tapi karena saya sekarang merasa BB Cream udah cukup buat sehari-hari, makanya beli foundie 'agak berat' buat kalo ada acara-acara. That's why, yang saya pilih adal…