Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

Sometimes, what we can do is just BELIEVING

Sorry for disturbing you again and again about my problem. Not a problem, though, if you see it isn't. Maybe this just caused by my random mind. Please, don't be bored of me, okay? Importantly, don't be bored reading my posts.. Hehehehe..
Things I get from my overthinking mind is, there is such time when all you can do is believing. Have faith is important in this life. Believe that there is 'invisible hand' helps you in time, when you really need help. Always, there is God for us, who makes the dark become light, who gives you things anybody can't. Believe that everything's gonna be okay in the end. Just don't press yourself. 
Now I am looking for something, but I just can't find it anywhere. Very clueless, disoriented. I want to do something, but I don't know what it is. I am lost, you can say it. Lost in my own mind. Even the 'next step' I can't predict it at all. 'What will I do' is a question which I never know the answ…

Distraction, please let go off me...

Saat ini bukan lagi 'wajahmu mengalihkan duniaku', bukan bukan...
Lately I've got distracted by everything and my SCRIPT is left behind! Oh my oh my, kenapa di dunia ini begitu banyak hal menarik yang 'tidak penting'. FYI, saat ini hal penting nomor satu dalam definisi saya adalah skrip *ehm*, oke, lanjutkan sendiri.
*Bahkan saat ini saya ada di ruang baca kampus dan tidak membuat sedikitpun perubahan pada file skripsi saya.
Well, saya berusaha untuk tidak terdistraksi. Beneraaan, saya serius dan ingin segera lepas dari jeratan dunia perkuliahan ini. Tapii tapiiii... Mungkin sekarang sedang di titik jenuh sih yaa, bosan banget baca buku-buku atau tulisan-tulisan 'serius'. Pengennya sih baca buku lainnya ajaa atau nonton reality show yang lagi numpuk dalam hard disk #hammer
Oke oke, ini kewajiban saya sebagai mahasiswa. Semangat nyekrip!! #tutupjendelablog

Product Review - Brush Bath Banila Co.

Hello everyone.. Today I want to review a brush cleanser from Banila Co. called Brush Bath. Well, actually this is the very first brush cleanser I ever buy so honestly I can't make any comparison to another brand or product. Heheh..
Anyway, washing your cosmetics or skin care brushes is very important because they always have direct contact to our skin. They 'connect' the interaction between skincare/cosmetics and skin, so they can also 'connect' interaction between bacteria and our skin. It will be better if your brush cleanser contains antiseptics or antibacteria because it will clean your brushes 'more'. I don't know whether this cleanser contains antiseptic or not, because the direction and all are written in korean (huhuhu) but I think it is not. I didn't read any calim about it in the website where I bought this (silly reason though, hehehe)
Before today, I wash my brushes using baby shampoo mixed with olive oil. It is a cheaper way to do brus…

Product Review - K-Palette 1 Day Tattoo Eyeliner

Well, finally I can review a product again! This time I will review an eyeliner from K-Palette. A Japan product that already been reviewed for times and I just bought it since I got my gel eyeliner drying out --a
I thought I ordered K-Palette 1 Day tattoo with red package before, but the one that I get is the pink one. It's okay, I think, because when I tried it out in my palm, the color is VERY black and it can stay well.  One reason for choosing this K-Palette eyeliner is because I prefer the pen type for eyeliner than the liquid or pencil ones. Actually I like gel type eyeliner too, but I just found out that gel type eyeliner is easily drying out in the bottle and I think it is a waste for me while I like its staying power though.
Nah, for this review, I will compare 1 Day Tattoo K-Palette eyeliner with LUCIDarling from Etude House. LUCIDarling is the first pen eyeliner I ever tried and I think it is good enough for me, unless its staying power from water. This is the comparis…

Product Review - MediKlin

Sebelumnya, akan saya jelaskan sejarah saya mengenal produk ini..
Beberapa minggu terakhir saya 'diganggu' oleh jerawat-jerawat yang bermunculan. Tidak terlalu banyak sih memang dan tidak terlalu besar/terlihat juga. Tapi bagi saya, itu sudah cukup mengganggu karena nggak enak banget pegang-pegang kulit muka terasa kasar, ga rata. Sampai puncaknya muncul satu jerawat terbesar di dahi dekat alis. Besaaaar sekali dan rasa cenut-cenutnya banget banget! Misalnya bisa berbunyi, mungkin suara senut-senut keras banget sampe kedengeran tetangga! #lebay
Nah, intinya ada satu jerawat besar yang membuat saya kesal, apalagi waktu itu H minus seminggu mau ada nikahan saudara. Kan gak oke banget ya pakai make up, baju rapi, terus ada jerawat merah nongol di dahi. Jadilah, saya panik pakai obat jerawat dari dokter yang biasanya. Rajiiin banget saya pakai, begitu hilang karena cuci muka, pakai lagi. Biasanya bisa langsung kering, tapi mungkin jerawat satu itu bandel, jadinya jerawat ga hilan…

Musibah hari ini

Seriously, hari ini saya panik berat, gara-gara tadi pagi pas saya mau nyalin laptop, eh dia ga mau nyala! Layarnya betah banget berdiam diri dalam kegelaan, ga move on ke wallpaper. *bahasa saya lagi kaco*
Singkat cerita, saya panik banget. itu laptop udah saya mati-hidupin berkali-kali dan di tiap percobaan saya tunggu laaamaaa sekali,tapi tetep ga ada perubahan. pengen nangis rasanya.. skripsi say ada di dalamnya dan (bodohnya) saya belum buat backup-annya yang terbaru.. lelucon macam apa ini???
Akhirnya, dari informasi seorang teman, saya tahu alamat service center untuk laptop saya.. teman saya sih sudah bilang, kalo service centernya buka hari kerja aja, tutup kalo hari minggu gini. Tapi saya ga bisa tenang kalo ga pergi sendiri dan liat kalo emang beneran tutup. Alhasil, di bawah matahari pukul 12 yang cetar membahana panasnya, saya berangkat. Dan beneran, kantor servisnya tutup, dan akhirnya sekarang saya terdampar di TP sendiri di tengah keramaian. Demi ke sony center yang te…